Į pirmą puslapį
Šv. Mišios
Sekmadieniais
       8.30 val. – lenkų kalba
     10.00 val. – gieda jaunimo grupė
     11.30 val. – gieda sumos choras
     13.00 val. – ispanų kalba
     15.00 val. – lotynų kalba, Romos rito ekstraordinarine forma
     18.00 val. – gieda sekmadieninė šlovinimo grupė

Pirmadieniais  8 val. ir 18 val.
Antradieniais 8 val. ir 18 val.
Trečiadieniais 8 val. ir 18 val.
Ketvirtadieniais 8 val. ir 18 val.
Penktadieniais 8 val. ir 18 val.
Šeštadieniais  10 val. ir 18 val. 

 

 Sakramentai

 

 

  

KRONIKA atgal

Mokinių dalyvavimas konkurse "Pažink Šventąjį Raštą. Gyvieji paveikslai"
Paskelbta: 2016-04-05 10:43:53

Lietuvos katechetikos centras ir Lietuvos Biblijos draugija, bendradarbiaudami su Lietuvos švietimo ir mokslo ministerija bei Bernardinai.lt, jau trečius metus organizuoja ir vykdo konkursą – „Pažink Šventąjį Raštą. Gyvieji paveikslai“. 

Konkurso tikslas – skatinti mokinius atpažinti ir pažinti bendražmogiškas, krikščioniškas vertybes, analizuojant Šventąjį Raštą. Šiais metais buvo pasirinktos trys vertybės – bendrystė, ištikimybė ir džiaugsmas. 

Šv. Kryžiaus (Karmelitų) parpijos tikybos mokytojos kvietė mokinius prisijungti prie šio konkurso. Kviečiame susipažinti su Kauno Stepono Dariaus ir Stasio Girėno gimnazijos ir V. Kudirkos progimnazijos mokinių sukurtais darbais. Mokinius parengė tikybos mokytoja A. Zamalienė. 

 

Kauno Stepono Dariaus ir Stasio Girėno gimnazijos 1 d mokiniai pasirinko šv. Rašto ištrauką Mk 1:8 (“Gaila man minios...”) ir atskleidė Dievo gailestingumą žmonėms savo Gyvąjame paveiksle. Kauno Stepono Dariaus ir Stasio Girėno gimnazijos 1 ė mokiniai pasirinko šv. Rašto ištrauką Kun 25:3-5 ir atskleidė Dievo gailestingumą gamtai. V. Kudirkos progimnazijos 6 a mokiniai mokiniai pasirinko šv. Rašto ištrauką Jn 8:1-11 ir atskleidė Dievo gailestingumą žmonėms.

Audronė Zamalienė

aukštyn