Į pirmą puslapį
Šv. Mišios
Sekmadieniais
       8.30 val. – lenkų kalba
     10.00 val. – gieda jaunimo grupė
     11.30 val. – gieda sumos choras
     13.00 val. – ispanų kalba
     15.00 val. – lotynų kalba, Romos rito ekstraordinarine forma
     18.00 val. – gieda sekmadieninė šlovinimo grupė

Pirmadieniais  8 val. ir 18 val.
Antradieniais 8 val. ir 18 val.
Trečiadieniais 8 val. ir 18 val.
Ketvirtadieniais 8 val. ir 18 val.
Penktadieniais 8 val. ir 18 val.
Šeštadieniais  10 val. ir 18 val. 

 

 Sakramentai

 

 

  

KRONIKA atgal

Sutvirtinamųjų "Sakramentų savaitgalis" Palemone
(2019 05 03-04)
Paskelbta: 2019-05-06 11:59:37

2019 m. gegužės 3-4 dienomis Palemono parapijos svečių namuose vyko „Sakramentų savaitgalis“, kuriame dalyvavo Kauno Šv. Kryžiaus (karmelitų) parapijos sutvirtinamieji. 

Nuo penktadienio vakaro, padedami katechetės ir savanorių, jaunuoliai gilinosi į sakramentų rūšis, Krikšto, Sutaikinimo, Ligonių patepimo, Santuokos bei Eucharistijos sakramentų reikšmę. Dirbdami grupelėse, naudodamiesi „YOUCAT“ (jaunimo katekizmu), jaunuoliai pristatė savo įžvalgas apie sakramentų prasmę, vaisius, priėmimo sąlygas bei šventimą. Grupelėse taip pat buvo dalijamasi apie tai, ką jaunuoliams asmeniškai reiškia Krikštas, Eucharistija, kaip jie supranta Jėzaus mokinių pašaukimo istoriją ir kaip įsivaizduoja savo ateitį.

Penktadienio vakarą jaunuoliai atnaujino Krikšto pažadus. Šeštadienio rytą liudijimais apie savo pašaukimo kelionę dalijosi ir už jaunuolius meldėsi kunigai misionieriai Rastislav Dluhý CSsR ir Peter Hertel CSsR iš Slovakijos. Šeštadienio pavakarę vyko „Atminimo pamaldos“, stengiantis giliau įsijausti į Kristaus žodžius ir veiksmus Paskutinės vakarienės metu. Savaitgalis užbaigtas šlovinimu, adoracija bei Atgailos sakramento šventimu.

Dėkojame talkinusiems kunigams ir savanoriams.

 

Parengė Teresė Tolvaišytė

aukštyn